Kunstroute Ommen 2019

In het weekend van 24 en 25 augstus exposeer ik in Ommen. Mijn atelier zal als kunstpunt op de route gevuld zijn met werken van: Wil de Brabander - glaskunst, Carla Luik - aquarel, Ingeborg van Breugel - aquarel. Zelf exposeer ik dan schilderijen, acryl en gemengde technieken.

zie voor verdere informatie: www.vechtdalkunsten.nl/kunstroute-ommen Op deze site staat ook een pdf van het routeboekje.

Extra in de tuin: zweefvliegtuig van glas in lood gemaakt door Ton Beumer. Dit vliegtuig is, onder begeleiding, ook van binnen te bekijken. Ton zet diverse atributen om in glas in lood, voorwaarde daarbij is dat ze hun oorspronkelijke functie blijven behouden. Zo kun je op de glas-in-lood fiets echt een rondje fietsen!


Kunstroute Dalfsen 2019

In het weekend van 4 en 5 mei a.s. exposeer ik in Dalfsen. Op kunstpunt 39 is het atelier van Annemarie Leebeek. Zij exposeert samen met Astrid Boersma (glaskunst), Babette Duinkerken (schilderijen), Els van der Scheer (glas en hout), Joke Dekker (vilt) en met mij (schilderijen abstract).

Oosterkampen 12, 7722 VZ Dalfsen. Zowel zaterdag als zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Zie ook: www.kunstomdalfsen.nl


Kijk op Kunst

Van 13 tot 27 oktober 2018 exposeer ik samen met een 40-tal kunstenaars in het centrum van Ommen tijdens Kijk op Kunst 2018. Mijn werk is te vinden bij Xantoes Mode. Voor meer info zie www.vechtdalkunsten.nl/kijk-op-kunst